ROMMELMARKT

 

 

Beste rommelmarkt liefhebbers,
Wij nodigen jullie graag uit naar de rommelmarkt van zondag 3 maart in de Volhardingsstraat 29 te Edegem 2650. Open: 9u tot 18u. Inkom 1,00 euro.
Indien u wenst kan u een standplaats reserveren om deel te nemen aan onze rommelmarkt. Standplaatsen kosten 2 € per meter; tafel 1.20m: 2 euro/tafel.
Inschrijving gebeurt per e-mail( rene_delgadillo@hotmail.com). Inschrijving en betaling voor iedereen kan tot vrijdag 23 februari.
Betaling: met overschrijving op
IBAN bankrekeningnummer BE55 0013 4935 2044 met melding “Rommelmarkt 03/03. De reservatie is pas goedgekeurd na betaling van het bedrag voor uw standplaats. Betalingen worden bevestigd per e-mail. Annulering aan de deelname is tot maandag 25 februari nog mogelijk. Daarna betaald standgeld wordt niet terugbetaald. Het is verboden om de volgende zaken te verkopen: drank en/of eetwaren, verse en nieuwe goederen, planten, bloemen en dieren. Lees aandachtig de volgende richtlijnen om de rommelmarkt op zondag 3 maart vlot en aangenaam te laten verlopen:
Het laden en lossen van uw goederen gebeurt of wel op zaterdag 2 maart van 15u tot 17u of wel op zondag van 7.30u tot 8.30u.
Uw exacte standplaats wordt meegedeeld door Rene of Miriam (hij of zij zal uw naam vragen). Elke standhouder zorgt voor een eigen tafel/deken/stoel/tent om een stand op te stellen.
Voor het laden en lossen van uw goederen u kan binnenrijden langs de garagepoort(2,28m breed en 2,45m hoog !!!) tot aan de parking.
Op zondag uw voertuig mag in ons parking blijven. Eens de parking vol geraakt(op is op) u zou best in de omgeving op de openbare weg parkeren.
Er wordt verondersteld dat op zondag de standhouders blijven tot 18u00. Moest u toch vroeger de zaal willen verlaten, spreek op voorhand goed af met Miriam of Rene.
Er wordt verwacht van de standhouders dat er geen zwerfvuil achter blijft en dat de onverkochte goederen terug meegenomen worden na afloop van de rommelmarkt.
Het bestuur is niet verantwoordelijk voor ongevallen van personen en/of schade aan materiaal en voertuigen op de openbare weg, parking en het toegankelijk terrein.
Lees meer

 

 

 

Home

Systema voor kinderen

Capoeira

Systema

Taekwondo

Vitaalgym

Yoga

Rommelmarkt

Concerten

Adres

Stuur een e-mail