ROMMELMARKT AFGELAST

 

 

Beste rommelmarktliefhebbers,
Wij nodigen jullie graag uit voor de rommelmarkt van zondag 29 maart 2020 in de Volhardingsstraat 29 te Edegem 2650. Open: 9u tot 17u. Inkom 1,00 euro.
Indien u wenst kan u een standplaats reserveren om deel te nemen aan onze rommelmarkt. Standplaatsen kosten 2 € per meter; tafel 1.20m: 2 euro/tafel.


Inschrijving gebeurt ENKEL per e-mail: rene_delgadillo@hotmail.com

BELANGRIJK: om misverstanden te voorkomen gebruik de voornaam en naam van de contactpersoon als referentie in alle aanvragen en banktransacties.

Inschrijving en betaling voor iedereen kan tot maandag 23 maart.
Betaling: met overschrijving op
IBAN bankrekeningnummer BE55 0013 4935 2044 met vermelding “naam en voornaam van de contactpersoon. De reservatie is pas goedgekeurd na betaling van het bedrag voor uw standplaats. Betalingen worden bevestigd per e-mail. Annulering van de deelname is tot donderdag 26 maart nog mogelijk. Daarna betaald standgeld wordt niet terugbetaald.

Het is verboden om de volgende zaken te verkopen: drank en/of eetwaren, verse en nieuwe goederen, planten, bloemen en dieren.

Lees aandachtig de volgende richtlijnen om de rommelmarkt op zondag 29 maart vlot en aangenaam te laten verlopen:
Het laden en lossen van uw goederen gebeurt of wel op zaterdag 28 maart van 15u tot 17u of wel op zondag van 7.30u tot 8.30u.
Uw exacte standplaats wordt meegedeeld door Rene of Miriam (hij of zij zal de voornaam en naam van de contactpersoon
vragen). Elke standhouder zorgt voor een eigen tafel/deken/stoel/tent om een stand op te stellen.
Voor het laden en lossen van uw goederen kan u binnenrijden langs de garagepoort(2,28m breed en 2,45m hoog !!!) tot aan de parking.
Op zondag mag uw voertuig in onze parking blijvenstaan tot ten laatste 19 u. Eens de parking volzet is (op is op) zou u best in de omgeving op de openbare weg parkeren.
Er wordt verondersteld dat op zondag de standhouders blijven tot 17.00 u. Moest u toch vroeger de zaal willen verlaten, spreek op voorhand goed af met Miriam of Rene.
Het bestuur is niet verantwoordelijk voor ongevallen van personen en/of schade aan materiaal en voertuigen op de openbare weg, parking en het toegankelijk terrein.
Lees meer

 

 

 

Home

Systema voor kinderen

Capoeira

Systema

Taekwondo

Vitaalgym

Yoga

Rommelmarkt

Concerten

Adres

Stuur een e-mail