Vitaalgym ©

 

 

Vitaalgym is een moderne vorm van lichamelijke beweging, voor man en vrouw, met als doel de gezondheid te bevorderen. Vitaalgym is ideaal geschikt voor mensen die te weinig bewegen.
Vitaalgym bestaat uit een verzameling van de basische opwarmings- en fitheids bewegingen afkomstig van verschillende disciplinen, met als doel gezond en fit te blijven.
Tijdens de training worden alle gewrichten, spieren, pezen en ligamenten stelselmatig bewogen. Veel aandacht wordt besteed aan het bewust zijn van het eigen lichaam. De lessen bestaan uit eenvoudige bewegingen zonder abnormale belasting noch op gewrichten, noch op spieren of ligamenten.
Door regelmatig Vitaalgym te beoefenen mag men de volgende gunstige effecten verwachten: vermijden van osteoporose, het lichaamsgewicht onder controle houden, vermijden van spataders en cellulitis, vermijden van rugpijn, zich fit en zich goed voelen, een goede nachtrust en het behouden van de vitaliteit.

De Vitaalgym les wordt gegeven door Miriam Porcel. Miriam Porcel, zwarte gordel in Taekwondo en instructeur Capoeira, heeft reeds 25 jaar ervaring met lesgeven in Taekwondo voor kinderen en volwassenen. Ze is gespecialiseerd in zelfverdediging voor vrouwen en senioren. Daarnaast is zij ook gepassioneerd door al wat het lichaam voedt. Ze is vooraal bekend om haar biologische, vegetarische en Zuid-Amerikaanse kookkunsten.

Trainingsdagen:maandag 18.45-19.45u. Leeftijd: alle leeftijden, indien nodig worden de oefeningen aangepast per leeftijdsgroep. Kleding: joggingbroek + T-shirt + sportschoenen. Lesgeld: 8,00 EURO per les. Abonnement voor 10 lessen: 50,00 EURO (geldigheid:12 opeenvolgende lessen). Adres: Volhardingsstraat 29, Edegem 2650. Info: rene_delgadillo@hotmail.com

 

 

 

Home

Systema voor kinderen

Capoeira

Systema

Taekwondo

Vitaalgym

Yoga

Rommelmarkt

Concerten

Adres

Stuur een e-mail

 

 

 

 

Eeste les gratis