Systema voor kinderen vanaf 4 jaar

 

 

 

 

 

Home

Systema voor kinderen

Capoeira

Systema

Taekwondo

Vitaalgym

Yoga

Rommelmarkt

Concerten

Adres

Stuur een e-mail

Systema is een fascinerende zelfverdedigingskunst die de lichamelijke conditie bevordert.
Volgens onze ervaring en trainingsmethodologie kan een kind dat regelmatig Systema volgt, op school merkbaar betere resultaten behalen.
Een opwarming met fitheids- en lenigheidsoefeningen vormt een vast onderdeel van iedere training. Ook de geestelijke conditie heeft baat bij deze kunst, die zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en alertheid stimuleert. Door regelmatig Systema te beoefenen, krijgen kinderen een soepel lichaam met vlotte reflexen en een gezonde geest. Het geeft het kind bovendien meer zelfvertrouwen en zorgt voor een verbeterd concentratievermogen.

De belangrijkste gezondheidspijlers van Systema zijn:

- Een unieke ademhalingsmethodologie die de basis vormt voor het ontwikkelen van een gezonde lichaam.
- Bijzondere spierrelaxatietechnieken die de opbouw van spanning in het lichaam helpen voorkomen. Deze spanning ligt vaak aan de oorsprong van verschillende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, moeheid, enz.
- Technieken die het karakter opbouwen en de mentale ontwikkeling bevorderen om zo stressvolle situaties of andere ongemakken (bijvoorbeeld een lage pijndrempel) te overwinnen.

Kinderen krijgen bij ons spelenderwijs de beginselen van Systema aangeleerd, maar ook de basis voor verschillende andere disciplines zoals Acrobatiek, Karate, Capoeira, Judo, Taekwondo, enzovoort.

Trainingsdag: van 4 jaar tot 10 jaar: zaterdag van 11u tot 12u (volgens de schoolkalender). Lesgeld: 5.00 EURO per les / Abonnement voor 11 lessen: 50,00 euro (4 maanden geldig). Abonnement voor een schooljaar: 120 EURO. Van 11 jaar tot 17 jaar: zaterdag van 11.30u tot 13u. Lesgeld: 6.00 euro per les. Abonnement voor 11 lessen: 60,00 euro (4 maanden geldig).
Kleding: joggingbroek + T-shirt + sportschoenen.
De ouders mogen blijven in de trainingszaal en de hele les mee volgen. Adres: Volhardingsstraat 29 Edegem, 2650. Info:
rene_delgadillo@hotmail.com

 

 

 

VVv